Arama
Arama Sonuçları
“Kastamonu'da SARI OTOBÜS yollarda olacak”
Baltacı, Özel İdare ziyaretinde ‘ulaşım master planı’ hazırlayacaklarını açıkladı. Planlamalarına göre Kastamonu'da belediyeye ait sarı otobüslerin olacağı ve mesafeye göre ücretlendirme yapılacağını vurguladı.
Kastamonu dolmuşları için ‘ilk 6 ay’ sözü
2024 yerel seçimlerde Kastamonu’da geri sayım başladı. TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayın olarak düzenlediği ‘Gündem Özel’ programına konuk olan MHP Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdür Ali Sağır’ın ‘dolmuş’ sorusuna çözüm cevabı verdi.
Kastamonu'da toplu ulaşıma yüzde 100'e yakın zam!
Kastamonu'da toplu ulaşıma zam geldi...
65 yaş üstü ücretsiz toplu ulaşım sona mı eriyor?
Akaryakıt bedelinin artmasıyla Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim'de 65 yaş üstü vatandaşlara sunulan ücretsiz toplu ulaşımı sonlandıracağını bildirdi.
Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte servis ücretlerinde son durum
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Zamların ardından merak edilenlerden biri de okul servis ücretleri oldu. Öğrenci velileri ve servisçiler yeni tarifeyi merak ediyor. Peki, okul servis ücretleri ne kadar oldu?
Komşu belediyeler, toplu ulaşıma el attı
Komşu illerimizde belediyeler şehir içi toplu taşımada kendi filolarını kurdu. Geride bıraktığımız Ağustos ayı içerisinde Çorum ve Çankırı’nın özel halk otobüslerini belediye çatısı altında birleştirmesinin ardından son olarak Karabük de bu kervana katıldı. Karabük Belediyesi 10 adet 10 metrelik otobüs satın alarak vatandaşın hizmetine sundu.
‘Şeffaflıktan kimsenin kuşkusu olmasın’
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ikinci oturumu, geçtiğimiz akşam Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında düzenlendi. Başkan Vidinlioğlu Uğurlu Hastanesi ihalesi konusunda CHP'li üye Karakaş'ın 'şeffaflık eleştirisine cevap verdi.
İçişleri’nden ‘maske’ genelgesi
İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgede, açık alanda maske takma zorunluluğunun kaldırıldığı belirtildi.
Azdavay'da öğrencilere toplu ulaşım jesti!
Kastamonu'da toplu ulaşım fiyatlarına olan zamma tepkiler devam ederken; Azdavay ilçemizde örnek bir uygulamaya imza atıldı. Azdavay Belediyesi; öğrencilerin toplu ulaşım ücretlerini bir aylık 'bir TL' olarak belirledi.
En pahalı toplu ulaşım bizde!
Kastamonu Belediye Meclisi'nde Minibüsçüler Kooperatifi'nin artan akaryakıt fiyatlarını gerekçe göstererek talep ettiği zammın onaylanmasının ardından vatandaşlar tepki göstermişti.
PCR testi kalktı mı?
İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine ve merkez birimlerine bağlı kuruluşlara gönderdiği yazı ile Eylül ayında başlayan PCR testi zorunluluğu uygulamasını sonlandırdı.
Kastamonu’da şehir içi ulaşıma kredi kartı kolaylığı
Kastamonu’da şehir içi toplu ulaşımda artık temassız kredi kartı ile ödeme yaparak seyahat edilebilecek.
Çayağzı ikinci kez Çatalzeytin'e bağlanamadı
Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Gencek Köyü Çayağzı Mahallesi’nin ilçeden ayrılarak, Kastamonu ili Çatalzeytin ilçesine bağlanma talebi, Sinop İl Genel Meclisince reddedildi.
Toplu ulaşıma zam talebi
Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı bugün saat 19.00’da yapılacak.
Kent kartınız yoksa, iki biniş için 8 TL ödeyeceksiniz!
Kastamonu Özel Halk Otobüsleri'nde Kastamonu Belediyesi'nin verdiği süre sona erdi.
Kent Kart’ta henüz online yükleme yapılamıyor
Kastamonu şehir içi toplu ulaşımlarında kent kart uygulamasına geçildi
15 yaş ve üstü, günün 6,3 saatini oturarak geçiriyor
Türkiye'de 15 yaş üzeri kadın ve erkeklerin günlük zamanının ortalama 6,3 saatini oturarak ya da uzanarak geçirdiği ortaya çıktı. Hareketsiz yaşam; obezite, kalp rahatsızlıkları gibi birçok hastalığa da sebep oluyor.